Ολυμπιακός – Θεοδωρίδης: «Συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 16:06 Ολυμπιακός – Θεοδωρίδης: «Συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη τη Ριέκα, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League και ο αντιπρόεδρος της Πειραιωτών, Σάββας Θεοδώρίδης, κάλεσε τον κόσμο των “ερυθρόλευκων' να έχει κόσμια συμπεριφορά στην αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη:

“Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με Ριέκα. Πρώτα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί τους την υπερηφάνεια και την απερίγραπτη χαρά μου για τα συγχαρητήρια που παίρνω από τους αξιωματούχους της UEFA για την συμπεριφορά των φιλάθλων μας. Στον αντίποδα είδατε όλοι ότι η Παρτιζάν τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι!

Εμείς θέλουμε αύριο οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το γήπεδό μας και με την ιαχή «Ολυμπιακός» να ωθήσουν τους παίκτες μας στη νίκη. Μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει το παραμικρό αντικείμενο, κροτίδα ή οτιδήποτε άλλο! Φωνή και πάθος και θα κάνουμε όλοι μαζί το καθήκον μας. Όλοι λατρεύουμε τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουμε όλα προστατεύοντας παράλληλα την ομάδα μας από τιμωρίες. Και θα αποδείξουμε, για μια ακόμα φορά, ότι δικαίως οι φίλαθλοί μας, το γήπεδό μας και η ομάδας μας συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League!”

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση