Φορτούνης: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα» - Το πέναλτι που δεν πήρε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 00:04 Φορτούνης: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα» - Το πέναλτι που δεν πήρε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις (video)

Απονομή δικαιοσύνης ήταν για τον Κώστα Φορτούνη η ολοκλήρωση της ανατροπής για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Ριέκα (2-1).

Ο Κώστας Φορτούνης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός βάσει της συνολικής εικόνας του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δικαιούτο τη νίκη απέναντι στη Ριέκα, έστω κι αν αυτή ήρθε στο 93’ (2-1).

«Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα είναι μια σημαντική νίκη. Γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Έχουμε τη ρεβάνς και ξέρουμε πως η Ριέκα θα είναι ακόμη πιο πιεστική. Έχουμε όμως το προβάδισμα και θέλουμε να το διατηρήσουμε», ανέφερε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Το πέναλτι που δεν πήρε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις (video)

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 3-1 στις καθυστερήσεις απέναντι στη Ριέκα, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα στο τράβηγμα που φάνηκε να δέχτηκε στο 94’ ο Μοχάμεντ Μπεν.

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο απέναντι στη Ριέκα από το 2-1, αν κέρδιζε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Μοχάμεντ Μπεν δέχτηκε μια μπαλιά από τα αριστερά και φάνηκε να δέχεται τράβηγμα από τον προσωπικό του αντίπαλο, χωρίς ωστόσο να καταλογίζεται παράβαση.

sport-fm.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση