Τέλος το αήττητο στο ΣΕΦ! Δάμασε την... αρκούδα ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 00:04 Τέλος το αήττητο στο ΣΕΦ! Δάμασε την... αρκούδα ο Ολυμπιακός

Μετά από σπουδαία εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας της ΤΣΣΚΑ με 84-76, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποχρέωσε την αντίπαλο του στην πρώτη της ήττα στη φετινή Euroleague (15 συνεχή "ροζ φύλλα" αγώνα) και "πάτησε" την κορυφή του ομίλου του - Τίμησαν τον Χάινς οι "ερυθρόλευκοι"

Στο ΣΕΦ σταμάτησε η ξέφρενη φετινή πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 84-76 των Ρώσων και να τους υποχρεώνει στην πρώτη ήττα μετά από 15 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και με όπλο την άμυνα, αλλά και την καλή κυκλοφορία στην επίθεση πήρε τη νίκη, που του δίνει δικαίωμα να κοιτάζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ είχε ακόμα πέντε ασίστ, ένα ριμπάουντ κι άλλο ένα κλέψιμο.  12 πόντους με πέντε ριμπάουντ συνείσφερε ο Οθέλο Χάντερ, 13 πόντους ο Ματ Λοτζέσκι και 11 ριμπάουντ με δύο κοψίματα ο Μπράιαν Ντάνστον.

Από τους Ρώσους, ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 20 πόντους, τέσσερις ασίστ αλλά και τέσσερα λάθη, ενώ ο Κάιλ Χάινς πρόσθεσε 12 πόντους για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη

Να τονίσουμε πως πριν από το τζάμπολ ο Κάιλ Χάινς τιμήθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο στα δύο χρόνια που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα».
 

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi


Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν στον Αμερικανό σέντερ ένα κάδρο με το πρόσωπό του και το ΣΕΦ «όρθιο» τον αποθέωσε.

Άξιο αναφοράς, πως ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ και ο Αθλητικός Διευθυντής, Πιερ Ισά, έδωσαν το «παρών» στο φαληρικό στάδιο
 

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 43-37, 64-53, 84-76.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ, Χάντερ 12, Ντάνστον 5, Σπανούλης 19 (1), Σλούκας 8 (2), Πρίντεζης 10 (1), Μάντζαρης 7 (1), Κατσίβελης 2, Λαφαγιέτ 6 (2), Ντάρντεν 2, Λοτζέσκι 13 (2).

ΤΣΣΚΑ (Ιτούδης): Ντε Κολό 13, Τεόντοσιτς 20 (5), Φριντζόν 10, Νίκολς 3 (1), Μαρκοϊσβίλι 9 (1), Κορόμπκοφ, Γουίμς, Ζοζούλιν 2, Βοροντσέβιτς 5, Καούν 2, Χάινς 12.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση