Απόλυτος ο Καπετάνος! «Δεν έχω πάρει τίποτα απαγορευμένο στη ζωή μου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 19:22 Απόλυτος ο Καπετάνος! «Δεν έχω πάρει τίποτα απαγορευμένο στη ζωή μου»

Σε δηλώσεις του στον “στον ΣΠΟΡ FM”, ο Παντελής Καπετάνος διέψευσε τη συγκεκριμένη κατηγορία των “Fancy Bears”.

Τα όσα είπε ο Παντελής Καπετάνος στον “ΣΠΟΡ FM”:

«Ενώ ετοιμαζόμουν να πάω για προπόνηση, ενημερώθηκε γι’ αυτό και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι κάτι που δυσφημεί το όνομά μου. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το πράγμα, διαβάζω ότι το συγκεκριμένο φάρμακο είναι για θεραπευτικούς λόγους. Είναι αντιφλεγμονώδες όπως το voltaren. Έχω περάσει στη ζωή μου πάνω από 10 φορές έλεγχο για ντόπινγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν έπαιζα, που εκεί είναι απροειδοποίητα. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά στη ζωή μου που να έχω πάρει κάτι το απαγορευμένο. Γι αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω, γιατί δυσφημείται το όνομά μου», είπε αρχικά ο Καπετάνος.

Για τον έλεγχο που του είχε γίνει τότε και αν είχε πάρει κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο: «Όταν πηγαίνεις για έλεγχο, δηλώνεις τα πάντα μέχρι και τις ασπιρίνες. Δεν θυμάμαι αν είχα πάρει ή αν μου είχαν χορηγήσει κάτι εκείνη την εποχή. Σίγουρα είχα ένα θέμα με τη μέση μου. Το μόνο που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να ρωτήσω κάποιον γιατρό, είναι το voltaren. Δεν θυμάμαι να μου είχαν δώσει κάτι αντιφλεγμονώδες. Όταν πηγαίνεις για ντόπινγκ, γράφεις τα πάντα που έχεις πάρει για να μην έχεις πρόβλημα.

Δεν θυμάμαι καν αν μας είχαν κάνει ντόπινγκ στο Μουντιάλ. Μου έχουν τύχει πολλές φορές σε ΑΕΚ, Στεάουα, Κλουζ αλλά εκεί δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάποιος έλεγχος. Μπορεί να μου είχαν κάνει πριν το Μουντιάλ, δεν θυμάμαι. Δεν έχω πάρει τίποτα στη ζωή μου, το ορκίζομαι σε ότι πιο ιερό έχω. Δυσφημίζεται το όνομά μου».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτό, διαβάζω ότι έχει γραφτεί σε πολλά σάιτ και ήθελα να βγω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Απ’ ότι πληροφορήθηκα αυτό δεν έχει να κάνει ότι σου δίνει μεγαλύτερες αντοχές, έχει να κάνει με πόνους που έχεις στο σώμα σου. Και πάλι το ξαναλέω, δεν έχω πάρει κάτι. Θα ήταν κάποιος πολύ χαζός για να πάει στο Μουντιάλ ή να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει τέτοια πράγματα, αφού γνωρίζεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να περάσεις από ντόπινγκ ακόμη και σπίτι σου να είσαι».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι για την απογευματινή μου προπόνηση. Περιμένω να βρω που θα καταλήξω, είχα 4-5 προτάσεις στα χέρια μου που δεν με ικανοποιούσαν. Μία από αυτές χάλασε στο τέλος, όταν είμαστε στα γραφεία. Περιμένω να δω που θα καταλήξω, είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και αγωνιστικά. Με αγχώνει ότι οι ημέρες έχουν περάσει και τα παιδιά μου ξεκινάνε σιγά σιγά το σχολείο».

Τέλος, ο Παντελής Καπετάνος κατέληξε: «Ήθελα να βγω να μιλήσω γιατί ξύπνησα και μου είπε η γυναίκα μου τι έχει γίνει. Στεναχωρήθηκα! Στην Ελλάδα πολλοί διαβάζουν μόνο τους τίτλους. Δεν έχω πάρει τίποτα και ξαφνικά στιγματίζομαι αρνητικά. Ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση