Και ο ΠΑΣ έχει... εννιά!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 17:30 Και ο ΠΑΣ έχει... εννιά!
Την ένατη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα εκτός έδρας, αφού επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στην 23η αγωνιστική.
 
Αν και οι καιρικές συνθήκες στη Λιβαδειά ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος δεν είχαν διάθεση για να προσφέρουν θέαμα. Ισορροπημένο ήταν το ματς, με τον Λεβαδειακό να έχει περισσότερες τελικές αλλά καμία από αυτές δεν ήταν κλασσική ευκαιρία. Ο Μάντζιος ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του γηπέδου και στο 34' δεν μπόρεσε από καλή θέση να σημαδέψει την εστία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ακίνδυνος αλλά στο 38' κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του, ουσιαστική, ευκαιρία. Ο Τσουκαλάς έκανε το σουτ και ο Τζημόπουλος έβαλε το πόδι του, αλλάζοντας όσο χρειαζόταν την πορεία της μπάλας. Οι Γιαννιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στο γήπεδο, αλλά δεν απέφευγε τα λάθη. Στο 68' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Κατίδη, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μιλοσάβλιεφ από τα αριστερά πήρε την ασίστ και έκανε το 1-1.

Σχετικά άμεσα ήταν η “απάντηση” του... ψύχραιμου ΠΑΣ Γιάννινα που στο 73' πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Τσουκαλάς με εξωτερικό φάλτσο έβγαλε τον Μανιά προ του Σηφάκη κι ο επιθετικός του ΠΑΣ πλασάρει σωστά κάνοντας το 1-2.

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Τριποτσέρης, Στάθης, Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (46' Κατίδης), Πελέ, Ορτέγκα (77' Γιακουμάκης), Μιλοσάβλιεφ, Μιλιάζες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ίλιτς (58' Γιάκος), Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Μανιάς, Τσάβες, Στρούνα, Τζημόπουλος (46' Χαρίσης), Ντάσιος (72' Σκόνδρας).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση