Η ματσάρα της Κρήτης! Πέντε γκολ από τους "λαβωμένους"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 19:25 Η ματσάρα της Κρήτης! Πέντε γκολ από τους "λαβωμένους"
Απίστευτο παιχνίδι εξελίχθηκε στο Ηράκλειο με τις δύο ομάδες να κάνουν... κατάθεση δυνάμεων και ψυχής στον αγωνιστικό χώρο. Ο μεν Εργοτέλης επειδή έπαιζε με δέκα από το 23' κι ο δε ο ΟΦΗ, λόγω μηδαμινών επιλογών. Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην ασφυκτική πίεση της ομάδας του Αναστόπουλου και νίκησαν 3-2.

Συγκλονιστικό ήταν πρώτο ημίχρονο με τέσσερα γκολ και μία αποβολή... Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 23' Γκολ με σουτ από τον Μποέ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ. Ο Γιουσούφ μπήκε στη μεγάλη περιοχή, γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μποέ Καν και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ παράλληλα αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκέντσογλου για χτύπημα εκτός φάσης στον Ροβίθη, μετά την επίτευξη του γκολ!

Στο 31' ο Εργοτέλης πέτυχε και δεύτερο γκολ με σουτ του Τζίλας, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Λόρια, έπειτα από σέντρα του Ουλά, πλάσαρε σωστά τον Λόρια και έκανε το 2-0.

Δύο λεπτά μετά, στο 33' ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-1 όταν πέρασε η μπάλα μέσα από τα χέρια του Σαράνοφ σε χλιαρό σουτ του Μακρή από τα 40 μέτρα! “Απάντησε” ο Εργοτέλης στο 36'... Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καλέ, ο Γκορκς πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια!

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε το αριθμητικό μειονέκτημα του Εργοτέλη, ωστόσο κι ο ΟΦΗ λόγω των πολλών του προβλημάτων, δεν μπορούσε ούτε σε αλλαγή να προχωρήσει, καθώς ο πάγκος του Αναστόπουλου ήταν σχεδόν... άδειος.
Ο ΟΦΗ πάντως επέμενε για το γκολ και το πέτυχε με τον Μερεμπασβίλι Ο Γεωργιανός επιθετικός πήρε την μπάλα από τον Μακρή μέσα στην μεγάλη περιοχή, απέφυγε τρεις αμυντικούς του Εργοτέλη και με αριστερό σουτ μείωσε σε 3-2!

Η ομάδα του “αλενατόρε” με τους Κουτσιανικούλη και Μερεμπασβίλι να σηκώνουν όλο το βάρος της επίθεσης προσπαθούσε για την ισοφάριση, ενώ στο 92' είχαν και δοκάρι με τον Κάλαϊτζιτς.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης, Γκορκς, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Μπόε-Καν, Γιουσούφ (43' Κοζορώνης), Καλέ, Ούλα, Τζίλας (77' Σολάρι).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης (39' Μαραθιανός), Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (57' Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση