Θρίαμβος της Ατλέτικο με τεσσάρα επί της Ρεάλ Μαδρίτης! (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 19:28 Θρίαμβος της Ατλέτικο με τεσσάρα επί της Ρεάλ Μαδρίτης! (VIDEO)
Τη μεγαλύτερή της νίκη επί της “βασίλισσας” μετά το 1987 πέτυχε η Ατλέτικο που εξευτέλισε τη Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζοντάς την 4-0 στο “Βιθέντε Καλδερόν”! Η ομάδα του Αντσελότι σε έξι ματς φέτος (2 Πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο και 2 Σούπερ Καπ).δεν μπόρεσε να νικήσει την συμπολίτισσά της.
 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοπεδώσουν τη Ρεάλ πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ με τους Τιάγκο Μέντες στο 14' και Σαούλ στο 18'. Η Ρεάλ δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα χωρίς τους Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Μόντριτς και Χάμες Ροντρίγκες και δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 67' από τον Αντουάν Γκριεζμάν που σκόραρε για 12η φορά φέτος! Η τεσσάρα “γράφτηκε” από τα πόδια του Κροάτη ο Μάντζουκιτς στο 89'.

Βέβαια, αν ο Κασίγιας έπαιζε καλύτερα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να έχανε, αλλά δεν θα είχε ταπεινωθεί...
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πλησίασε στους 4 βαθμούς την Ρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα αν νικήσει αύριο μπορεί να την προσεγγίσει στον έναν βαθμό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε (10' Σαούλ) (71' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (77' Τόρες), Μάντζουκιτς.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα (46' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρόος, Ίσκο (68' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (73' Χαβιέρ Ερνάντες).
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση