“Ανάσα” στην Κρήτη! Ξεπέρασε τον Πανθρακικό ο Πλατανιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 19:19 “Ανάσα” στην Κρήτη! Ξεπέρασε τον Πανθρακικό ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς επικράτησε -εύκολα- στα Περιβόλια του Πανθρακικού με 2-0 και έφτασε τους 25 βαθμούς, ξεπερνώντας την ομάδα της ΚομοτηνήςΟ Πλατανιάς επικράτησε -εύκολα- στα Περιβόλια του Πανθρακικού με 2-0 και έφτασε τους 25 βαθμούς, ξεπερνώντας την ομάδα της Κομοτηνής

Πολύ μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού πέτυχε ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πλατανιάς ήταν αυτός που πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες, πατώντας πιο συχνά την περιοχή του Πανθρακικού και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 4', με τον Τόρες να πλασάρει λανθασμένα τον Αθαστασιάδη.

Η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και στο 15΄ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τσουράκη. Η μοναδική φάση στο ημίχρονο που κατάφερε να φανεί απειλητική ήταν στο 22', με τον Ολιμπά να νικά στο τετ-α-τετ τον Ντιγκινί. Οι Κρητικοί διατήρησαν την υπεροχή τους και στο 36' έκαναν το 1-0, με τον Κουλιμπαλί.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Πλατανιά να ελέγχει το ρυθμό και την κυκλοφορία της μπάλας, χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία για το 2-0 στο 65΄, όταν ο Αθανασιάδης κράτησε όρθιο τον Πανθρακικό, χάρη στη διπλή του επέμβαση στις προσπάθειες των Τσουράκη και Γουνδουλάκη.

Τα επόμεναν λεπτά ήταν γεμάτα κλασικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν για μια ακόμη φορά το γκολ στο 74' με τον Αθανασιάδη να διώχνει την προσπάθεια του Τόρες, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ντιγκινί στο 78', ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η προβολή του Μιλούνοβιτς πέρασε άουτ. Στο 84' τελικά, οι Κρητικοί έφτασαν στο πολυπόθητο 2-0 με τον Μιλούνοβιτς να εκμεταλλεύεται την τραγική ημέρα που βρέθηκε η άμυνα της ομάδας της Κομοτηνής

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση