"Λύθηκε" με το αριθμητικό πλεονέκτημα και νίκησε ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 19:24 "Λύθηκε" με το αριθμητικό πλεονέκτημα και νίκησε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στη Λεωφόρο, αλλά... λύθηκε μετά την αποβολή του Ρουσκουγιέδα στο 60'. Εκτοτε κατάφερε να πιέσει τον Παναιτωλικό που είχε στηθεί καλά στην άμυνα και να τον νικήσει με 1-0.

Χωρίς τελική προσπάθεια, δείγμα του αμυντικού παιχνιδιού του, ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός. Το γεγονός αυτό εμπόδισε τον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε και στην ουσία δεν μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει φάσεις στον αγώνα, αν και είχε την κατοχή της μπάλας.

Πάντως, μία εκπληκτική φάση, η οποία ωστόσο δεν “καρποφόρησε” προέκυψε έπειτα από υπέροχες και ταχύτατες ενέργειες των παικτών του “τριφυλλιού” στο 35'. Ο Πέτριτς... παρέλαβε από τον Χουχούμη από τ' αριστερά και ο δεύτερος πέρασε την μπάλα στον Μπεργκ που με "τακουνάκι" του την επέστρεψε. Ο Κροάτης επιχείρησε το σουτ, αλλά η επέμβαση του Στεφανάκου ήταν σωτήρια. Αυτή ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 60ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ρουσκουγιέδα.
Οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν την... απώλεια του Παναιτωλικού και επτά λεπτά έφτασε στο γκολ με τον Πέτριτς! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέτριτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του αντιπάλου του “τριφυλλιού” και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και μετά το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, δείγμα του πόσο καλά είχαν στηθεί στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι.

Παναθηναϊκός: Στιλ , Χουχούμης, Κλωναρίδης (65' Καρέλης), Λαγός (83' Νίνης), Μπεργκ, Ζέκα, ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος (46' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Πέτριτς
Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Ρουσκουγιέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Ετζενγκέλε, Μαρτίνες (85' Θεοδωρίδης), Φωτάκης (81' Λάζαρ), Βιγιαφάνιες (69' Κάπελ)
 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση