Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και τραυματισμοί έξω από την Τούμπα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και λεωφορεία (Βίντεο)!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 10:26 Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και τραυματισμοί έξω από την Τούμπα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και λεωφορεία (Βίντεο)!

Στο νοσοκομείο πέντε αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημάδεψαν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός...

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, χθες, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι συλληφθέντες, που είναι ηλικίας 16 έως 44 ετών, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν φθορές σε 12 Ι.Χ. αυτοκίνητα, δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ και δύο δίκυκλα. Ακόμη, τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε αστυνομικοί.



Δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και λίγα λεπτά πριν την άφιξη των αποστολών των δυο ομάδων υπήρξε ένταση έξω από τα γήπεδο με οπαδούς του “δικεφάλου του Βορρά” και δυνάμεις της Αστυνομίας που έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.

Στο μπλόκο της Αστυνομίας, ανάμεσα στη Θύρα 4 και στα επίσημα, οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν βεγγαλικά, κροτίδες και πέτρες και οι άνδρες των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα. Οπαδοί εξακολούθησαν να πετούν πέτρες και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου.



Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση