Εθνική Ελλάδας – ΜΜΕ Κροατίας: «Κληρωθήκαμε με τον αντίπαλο που δεν θέλαμε»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 18:13 Εθνική Ελλάδας – ΜΜΕ Κροατίας: «Κληρωθήκαμε με τον αντίπαλο που δεν θέλαμε»

Τα ΜΜΕ της Κροατίας κάνουν λόγο για.. άτυχη κλήρωση και τονίζουν πως η “χρβάτσκα” θα έχει 180 λεπτά της “φωτιάς” με την Εθνική Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2018.

Τα πιο χαρακτηριστικά “χτυπήματα” των ΜΜΕ της Κροατίας

jutarnji.hr: «Δραματικά μπαράζ: η Κροατία κληρώθηκε ίσως με τον πιο δύσκολο αντίπαλο στη μοιραία σύγκρουση για το εισιτήριο που οδηγεί στο Μουντιάλ».

24sata.hr: «Μόνο την Ελλάδα δεν ήθελε ο Νταβόρ Σούκερ και με αυτήν κληρώθηκε η Κροατία! Ο πιο δύσκολος αντίπαλος βγήκε από τα χέρια του θρυλικού Ιέρο. Ο δρόμος για τη Ρωσία περνάει από 180 λεπτά της φωτιάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει διδακτορικό στο αμυντικό ποδόσφαιρο».

vecernji.hr: «Η Κροατία “τράβηξε” έναν δυσάρεστο αντίπαλο, την Ελλάδα. Έχουμε κακές εμπειρίες με τους Έλληνες! Από τις πιθανούς αντιπάλους μας, τα χειρότερα στατιστικά τα έχουμε με την Ελλάδα: 1 νίκη, 2 ήττες, 3 ισοπαλίες».

dnevnik.hr: «Δύσκολη κλήρωση! Για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να αποκλείσουμε την Ελλάδα, μία αντίπαλος που θέλαμε να αποφύγουμε».

novilist.hr: «Κληρωθήκαμε με την Ελλάδα! Από τις πιθανές αντιπάλους, την χειρότερη προϊστορία την έχουμε με τους Έλληνες».

Vijesti.hr: «Από τις υποψήφιες αντιπάλους στην κλήρωση μας έπεσε αυτή με τα χειρότερη προϊστορία, η Ελλάδα».

tportal.hr: «Απέναντι στη δύσκολη Ελλάδα θα βρεθεί η Κροατία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση