Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Βαλβέρδε: «Ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 18:49 Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Βαλβέρδε: «Ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου»

Το πέρασμα του από τον πάγκο του Ολυμπιακού κάνει.. ιδιαίτερη την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τους “ερυθρόλευκους”, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ξεχάσει την παρουσία του στον Ολυμπιακό και μοιραία, πολλές από τις ερωτήσεις που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου στράφηκαν γύρω από αυτό το γεγονός.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε:

Για τις δυσκολίες που μπορεί να προκαλέσει ο Ολυμπιακός: «Ξεκίνησαν με δύο ήττες. Εχουν γρήγορους και τεχνίτες παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό και σε αυτήν την διοργάνωση μεγάλη εμπειρία».

Για το τι σημαίνει για εκείνον το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα: «Ενα συναισθηματικό ματς για μένα και έχω παρελθόν σε αυτήν την ομάδα. Το γήπεδο του Ολυμπιακού έχει μία ιδιαίτερη μαγεία και έχω περάσει πολύ καλά εκεί.

Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!Μπορεί κάποια πρόσωπα να έχουν αλλάξει, όμως πολλά πράγματα είναι ίδια. Είναι μία ομάδα που κατακτά τίτλους και οι οπαδοί του είναι πάντα εκεί».

Για την σημασία του αγώνα για την Μπάρτσελόνα: «Σημαντικό ματς, θα παίξουν βασικοί, θέλουμε να πάρουμε το ματς. Είναι σημαντικοί βαθμοί»

Για τα συναισθήματά του για Ολυμπιακό: «Κάναμε νίκες μαζί και κατακτήσαμε τίτλους. Με αγαπάνε και τους αγαπώ. Ολα ήταν εξαιρετικά με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους Έλληνες γενικά, θα είναι πολύ συναισθηματικό ματς για μένα».

Για τις συνθήκες στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι δύσκολο μέρος. Δεν είναι εύκολο για τους προπονητές. Εμένα μου άρεσε να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Υπάρχει μεγάλη πίεση να νικήσεις».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση