ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός: Ανήμπορος… στη Μόσχα! Εκπληκτικοί Ροντρίγκες – Χάινς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 22:43 ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός: Ανήμπορος… στη Μόσχα! Εκπληκτικοί Ροντρίγκες – Χάινς

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός. Περισσότερο με… τυπική διαδικασία ήταν για την ΤΣΣΚΑ η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Μόσχα. Η ομάδα του Ιτούδη ήταν φανταστική, αυτή του Πασκουάλ… το αντίθετο κι έτσι οι Ρώσοι νίκησαν με 81-63, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Από τους “πράσινους” ξεχώρισαν οι Ρίβερς (17 πόντους) και Σίνγκλετον (10 π.). Για τους γηπεδούχους, βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά ο Σέρχιο Ροντρίγκες (25 π. με 5/9 τρίποντα και 9 ασίστ) και ο Χάινς, που έκανε.. πάρτι στη ρακέτα της ελληνικής ομάδας (21 π.).

Την επόμενη αγωνιστική, το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (27/10, 21:30) στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάει στην έδρα της Αναντολού Εφές (27/10, 19:45).

Απίστευτοι Χάινς και Ροντρίγκες – Μόνο ο Σίνγκλετον προσπάθησε

Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε ιδανικά, έχοντας 3x3 στις πρώτες τους προσπάθειες, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει εκτός.. τόπου και χρόνου και να παρουσιάζει και πάλι πρόβλημα μέσα στη ρακέτα (η διαφορά πήγε στο +7 ). Οι 8 πόντοι του Σίνγκλετον όμως (2/2 τρ.) και η καλή άμυνα του τριφυλλιούέφεραν το ματς στα ίσα (1-1).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση