Χιμένεθ σε παίκτες: «Ημουν το αρνητικό σημείο του παιχνιδιού»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 16:05 Χιμένεθ σε παίκτες: «Ημουν το αρνητικό σημείο του παιχνιδιού»

Ο Ισπανός είπε στους ποδοσφαιριστές ότι «… υπάρχουν και καλά και άσχημα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά το αρνητικό σημείο του παιχνιδιού ήμουν εγώ! Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω τέτοιο πράγμα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Είμαι σε πολύ κακή κατάσταση αλλά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ το λάθος μου. Έκανα λάθος αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην είμαστε στο όριο. Μίλησα ήδη με τον Μάρκο, με τον Σιμοες και τον Λόπεζ. Ο Βρανιες ήταν ήρεμος χθες. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην διαμαρτυρόμαστε. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος και εγώ έκανα ένα λάθος για το οποίο ντρέπομαι.

Άναψα με το παιχνίδι, είμαι περήφανος για το λατινικό μου ταμπεραμέντο και δεν θα πάψω να είμαι ζωντανός στον πάγκο. Θέλω όμως να είμαι ειλικρινής και να ζητήσω συγγνώμη πρώτα από εσάς. Μπορώ να φωνάξω, μπορώ να διαμαρτυρηθώ αλλά ποτέ να προσβάλλω. Και αυτό που έκανα χθες ήταν μια προσβολή για την οποία ντρέπομαι.

Και θέλω να σας πω ότι αν υπάρχει μια ομάδα που σέβομαι απόλυτα είναι ο Παναθηναϊκός. Το έλεγα από πέρυσι και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προσβάλλω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση