Παναθηναϊκός – Μάλαγα: Τhis is OAKA

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 23:25 Παναθηναϊκός – Μάλαγα: Τhis is OAKA

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν με έναν πόντο πίσω στο 33ο λεπτό, αλλά δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Ο Νίκος Παππάς πέτυχε τους 10 από τους 11 πόντους του στην 4η περίοδο και μαζί με τα τρίποντα των Γκάμπριελ και Ρίβερς ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 7 νίκες σε 10 αγωνιστικές.

Βέβαια, man of the match ήταν άλλος… Ο Τζέιμς Γκιστ! Αυτός κράτησε τον Παναθηναϊκό με τη βοήθεια του πολύτιμου Καλάθη, ενώ πέτυχε και τρίποντο με την εκπνοή για το… κερασάκι στην τούρτα. Οι Ισπανοί που είδαν τον Κάρλος Σουάρεθ να αποβάλλεται, ύστερα από τεχνική ποινή και εν συνεχεία αντιαθλητικό φάουλ 7 λεπτά πριν το τέλος, μετρούν πλέον 7 ήττες.

Ο αγώνας

Οι Ισπανοί αιφνιδίασαν τους «πράσινους», οι οποίοι γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι τους, βασιζόμενοι στις συνεργασίες Καλάθη-Γκιστ και οι «πράσινοι» από το 9-9 στο 5΄ απάντησαν με σερί 6-0, για να ξεφύγουν δύο λεπτά αργότερα για πρώτη φορά με +6 (15-9). Ωστόσο, ο Μούσλι σκέπασε το καλάθι της Μάλαγα και οι Ισπανοί βρέθηκαν με τη λήξη της περιόδου και πάλι σε απόσταση αναπνοής (16-15 στο 10΄).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση