Παναθηναϊκός: Ο Θεοδωρόπουλος έριξε τους… τόνους! Ο Αντωνιάδης τις αποκαλύψεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 16:48 Παναθηναϊκός: Ο Θεοδωρόπουλος έριξε τους… τόνους! Ο Αντωνιάδης τις αποκαλύψεις

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το ραντεβού του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, πιο γνωστός ως «Mr Chipita», με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, εκεί όπου έγινε μια πρώτη συζήτηση για μια πρωτοβουλία σωτηρίας της “πράσινης” ΠΑΕ.

Η συνάντηση “κράτησε” περίπου 3 ώρες, με τον κ. Θεοδωρόπουλο να αναλύει το πλάνο σωτηρίας του “τριφυλλιού”. Πάντως, κατά την έξοδο του από το ραντεβού ο «Mr Chipita» θέλησε να ρίξει τους τόνους για την κίνηση του και τις προσδοκίες που αυτή μπορεί να δημιουργεί στον κόσμο της ομάδας.

«Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες«

Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί… Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα… Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος κατά την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο όπου διεξήχθη η συνάντηση.

Αντωνιάδης: «Ο Γαβριηλίδης κι άλλοι τρεις είναι οι συμπαίκτες του Θεοδωρόπουλου»

Οι… αποκαλύψεις πάντως ήρθαν από τις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο “ψηλός” αποκάλυψε πως ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει ήδη βρει τέσσερις συμπαίκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης (Κύπριος επιχειρηματίας). Να αναφέρουε πως σε περίπου δέκα μέρες θα γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών.

“Κατ’ αρχάς υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας.

Είναι ένα πλάνο για να μην πάει ο Παναθηναϊκός στα βράχια, αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο…”, τόνισε.

Ο Μίμης Δομάζος επεσήμανε απ’ την μεριά του ότι “…σήμερα έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο…”

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση