Μπουφόν: Το σκέπτεται… ξανά για την Εθνική ομάδα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 20:17 Μπουφόν: Το σκέπτεται… ξανά για την Εθνική ομάδα!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, είναι αυταπόδεικτα ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών και τώρα που η καριέρα του βαδίζει προς την δύση της, έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια της «σκουάντρα ατζούρα», ο Μπουφόν, έζησε μαζί της από την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2006, μέχρι τον πρόσφατο αποκλεισμό από την κορυφαία διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Και όπως φαίνεται δεν έχει …χορτάσει, καθώς κατά την διάρκεια απονομής των βραβείων Gazzetta Sports, που έγινε εχθές, ο Μπουφόν, δείχνει να αναθεωρεί την απόφαση του για αποχώρηση: «Θα παίζω για όσο είμαι χρήσιμος. Ετσι αντιμετωπίζω τα πράγματα» και πρόσθεσε: «Εισέπραξα πολλή αγάπη μετά τον αποκλεισμό από την Σουηδία. Οι φίλαθλοι και γενικά ο κόσμος, έχουν καταλάβει ότι υπήρξα ειλικρινής σε όλην την καριέρα μου. Και αυτό, είναι κάτι που το εκτιμούν».

Κατά την διάρκεια της εχθεσινής εκδήλωσης, ο διάσημος Ιταλός, παρέλαβε το βραβείο για τον «άνδρα  της χρονιάς», από την έγκυρη εφημερίδα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση