Κατέγραψαν με κρυφές κάμερες τα έκτροπα στη Λεωφόρο – Έχουν σε video τους δράστες – Βόμβα Κοντονή, βάζει λουκέτο στο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 09:47 Κατέγραψαν με κρυφές κάμερες τα έκτροπα στη Λεωφόρο – Έχουν σε video τους δράστες – Βόμβα Κοντονή, βάζει λουκέτο στο πρωτάθλημα
- Αστυνομικοί με πολιτικά και κρυφές κάμερες κατέγραψαν τα έκτροπα πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού
- Στα χέρια των δικαστικών αρχών ήδη το υλικό για να "καθαριστεί" και να βρεθούν οι ταραξίες
- Είδες ποιοι πέταξαν τις φωτοβολίες στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και στους παίκτες των "ερυθρολεύκων"
- "Καίει" τον Παναθηναϊκό η πολυσέλιδη έκθεση της αστυνομίας
- Κοντονής: Το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει χωρίς κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο!
- Νέα συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
 
Αστυνομικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας με πολιτικά και κρυφές κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ τα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου, λίγο πριν ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Έχουν καταγράψει τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, γλιτώνει για λίγα... εκατοστά μια φωτοβολίδα που έχει ριχθεί από την εξέδρα. Έχει επίσης καταγραφεί και η ρίψη φωτοβολίδων που έπεσαν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» αλλά και τα όσα έγιναν στη Θύρα 13.
 

Οι αστυνομικοί με τις κρυφές κάμερες κινηματογράφησαν τα πάντα με ειδική άδεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το υλικό αυτό έχει ήδη φτάσει στα χέρια των δικαστικών αρχών για να "καθαριστεί" και να εντοπιστούν τα άτομα που επιτέθηκαν τόσο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού όσο και στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ήδη άλλωστε έχει ξεκινήσει η διαδικασία του σχηματισμού δικογραφιών από τη ΓΑΔΑ.

Στο μεταξύ, η πολυσέλιδη έκθεση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών για τα επεισόδια "καίει" τον Παναθηναϊκό και αναμένεται πως η "καμπάνια" που περιμένει τους "πράσινους" θα είναι ιδιαίτερα βαριά.  
 
Κοντονής: Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα αν...

Έφτασε πραγματικά ο κόμπος στο χτένι ή απλά θα συζητήσουμε ξανά για τους «ανεγκέφαλους οπαδούς», θα ευχαριστήσουμε που δεν υπάρχουν θύματα και θα γυρίσουμε πλευρό;

Ήταν τελικά τα έκτροπα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι; Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εμφανίζεται αποφασισμένος να βάλει "λουκέτο" στο πρωτάθλημα της Super League και να μην επιτρέψει να ξαναγίνουν αγώνες αν δεν μπει ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες στα γήπεδα.

Μετά και τα όσα, θλιβερά, συνέβησαν στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με καταγγελίες για... μπουνιές, βρισιές και με κατάθεση μηνύσεων, ο κ. Κοντονής συνάντησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και οι δυο άνδρες θα έχουν νέα συνάντηση σήμερα για το μέλλον του πρωταθλήματος.
 

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Σταύρος Κοντονής διεμήνυσε πως αν στα γήπεδα δεν μπουν κάμερες και δεν ισχύσει το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τότε η κυβέρνηση και ο ίδιος είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα!

«Θα εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Έχουν δοθεί 13 εκατ. ευρώ για να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές λειτουργίας του μέτρου και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα τόσον καιρό. Το ίδιο θα γίνει και με το μέτρο με τις κάμερες. Το ανακοινώνω από τώρα ότι κανένα πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν γίνει αυτό», είπε.

Αναφερόμενος δε στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο, είπε: «Ξεπέρασαν κάθε όριο με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την εκτόξευση φωτοβολίδων. Πριν από χρόνια ο Μπλιώνας έχασε τη ζωή του στη Λάρισα από μια τέτοια φωτοβολίδα που τον βρήκε στον λαιμό. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο παιχνίδι της Λεωφόρου. Η κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει αυτά τα φαινόμενα σιωπηλή και αμέτοχη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί».
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση