Επιστολή - ντοκουμέντο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός! Ζητούσε εκκένωσης της Λεωφόρου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 18:18 Επιστολή - ντοκουμέντο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός! Ζητούσε εκκένωσης της Λεωφόρου
Ντοκουμέντο με το οποίο ζητούσε ακόμη και την εκκένωση της Λεωφόρου παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κατά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague, στην προσπάθειά του να αποδείξει την πρόθεσή του να διεξαχθεί χωρίς παρεκτροπές το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 
Πρόκειται για επιστολή των «πράσινων» προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στη ΓΑΔΑ, την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών κοινοποιμένο στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών, Κων/νο Σιμιτζόγλου και τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή... Με την εν λόγω επιστολή το “τριφύλλι” ζήτησε να γίνει το ματς χωρίς θεατές στην περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και όχι στο μπουθ.

H επιστολή:

«Επειδή σε περίπτωση που επιτρέψετε την παρακολούθηση του αγώνα εκ μέρους του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας από τον πάγκο αυτής, θεωρούμε οτι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επειδή και ασφαλώς κατανοείται οτι πρώτιστο μέλημα της διοικήσεως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι πέριξ αυτού με τις προκλήσεις που επιλέγει να δημιουργήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον πρόεδρο της οποίας θα θεωρήσουμε ηθικό αυτουργό σε πιθανές αντιδράσεις των φιλάθλων...

Επειδή ουδείς λόγος ασφαλείας εν προκειμένω συντρέχει για την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πάγκο, αντίθετα όπως διαπιστώθηκε και στην σύσκεψη από όλους τους λοιπούς συμμετέχοντες φορείς, η παρακολούθηση του αγώνα από την διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας στο καθορισθέν για το σκοπό αυτό μπουθ, αποτελεί το ενδεδειγμένο και επιβαλλόμενο μέτρο ασφαλείας.

Επειδή τυχόν αντίθετη απόφαση σας ή και ανοχή σας σε άλλα από τα συμφωνηθέντα θα εμπεριέχουν αποδοχή του ενδεχόμενου κινδύνου για έκτροπα.

Ζητούμε σε περίπτωση να επιτρέψετε στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ταυτόχρονα να προχωρήσετε στις δέουσες ενέργειες για τη μη προσέλευση των φιλάθλων εντός του γηπέδου, άλλως στην εκκένωση αυτού».
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση