Ντουρμάζ για τα επεισόδια: Χτυπήθηκα με αναπτήρες στο πρόσωπο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 19:16 Ντουρμάζ για τα επεισόδια: Χτυπήθηκα με αναπτήρες στο πρόσωπο!
Πρωτόγνωρες καταστάσεις τόνισε ο Τζίμι Ντουρμάζ ότι βίωσε την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο κατά την διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ο Σουηδός εξτρέμ, μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ σκηνικό τρόμου την εμπειρία του στο “Απόστολος Νικολαΐδης”:"Στάθηκα" στο κέντρο του γηπέδου την ώρα που μπήκαν μέσα οι οπαδοί. Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν δυο επιλογές. Είτε μένει και προσπαθεί να προστατευτεί είτε τρέχει γρήγορα στη φυσούνα για να προστατευτεί. Μέσα εκεί, είχαμε την προστασία της αστυνομίας. Χτυπήθηκα από αναπτήρες στο πρόσωπο. Το ματς τινάχθηκε στον αέρα, τελικά ξεκίνησε και το χάος συνεχίστηκε".

Αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κασάμι: “Ήταν μια καταστροφή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παίζαμε τον αγώνα, αλλά φαίνεται ότι υπερβαίνει τους κανονισμούς. Ένας από τους συμπαίκτες μου κάηκε στο χέρι μέσα στο γήπεδο. Εγώ χτυπήθηκα στο κεφάλι από φωτοβολίδες που πετάχτηκαν. Σε νορμάλ συνθήκες, θα μας έριχναν μπουκαλάκια με νερό, αλλά τώρα ήταν αρρωστημένο. Έπεφταν αναπτήρες, μεταλλικά αντικείμενα και καρέκλες".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε: "Ενημερωθήκαμε στην προπόνηση. Μας είπαν ότι μπορεί να κρατήσει 2-3 εβδομάδες, αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να γίνει κάτι, προτού σκοτωθεί κάποιος. Είναι επικίνδυνο. Υπάρχουν αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο αν μας συμβεί κάτι. Είναι οι οικογένειάς μας, κάποιοι έχουν παιδιά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό".
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση