Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσφέρθηκε να παρέμβει για να μην απολυθεί ο Κιντ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 09:17 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσφέρθηκε να παρέμβει για να μην απολυθεί ο Κιντ

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον νεαρό τεχνικό. Πριν ο Τζέισον Κιντ ενημερωθεί επίσημα για την απόλυσή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του τηλεφώνησε και του ζήτησε την άδεια για να παρέμβει.

Τον συγκινητικό διάλογο του Αντετοκούνμπο με τον Κιντ φέρνει στο φως το ESPN. Ο Γιάννης τηλεφώνησε στον Κιντ μόλις 15 λεπτά πριν ο δεύτερος ενημερωθεί επίσημα για τη λήξη της συνεργασίας του με τους Μπακς. Ο Έλληνας άσος προσφέρθηκε να… σώσει τη θέση του Κιντ αλλά εκείνος δεν τον άφησε!

Ο διάλογος Αντετοκούνμπο – Κιντ

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε «κόουτς, δεν είναι σωστό αυτό που πρόκειται να κάνουν, θα σε απολύσουν»», αποκάλυψε ο Κιντ στο ESPN. Ο πρώην προπονητής των Μπακς αποκάλυψε στον σταρ της ομάδας πως περίμενε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρώτησε: «τι μπορώ να κάνω; Θα τηλεφωνήσω στους ιδιοκτήτες, στον μάνατζέρ μου». Αλλά ο Τζέισον Κιντ του έβγαλε… φρένο. «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις την αλήθεια».

Ο Τζέισον Κιντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Φωτογραφία EPA

Το ευχαριστώ του Τζέισον Κιντ

Ο Κιντ, φυσικά, ευχαρίστησε τον Αντετοκούνμπο για την αφορίωσή του. Και του είπε πως ήταν ευγνώμων που μπόρεσε να τον προπονήσει και τον βοήθησε να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα. «Ξέρω ότι όταν οι δρόμοι μας διασταυρωθούν ξανά, θα είναι πολύ καλύτερος», τόνισε ο Αμερικανός προπονητής.

Ένα 15λεπτο μετά το τηλεφώνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μια πιτσαρία, ο Τζέισον Κιντ ενημερώθηκε και επίσημα. Του μετέφεραν την απόφαση να απολυθεί ο τζένεραλ μάνατζερ Τζον Χορστ και ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιργκιν.

Φωτογραφία EPA

Ο πρώην, πια, προπονητής των Μπας δεν έκρυψε ότι το θέμα της απόλυσής του δεν το χειρίστηκε σωστά η ομάδα. Δεν τρέφει όμως… καμία για την ομάδα. Όπως είπε, είναι απλά μπίζνες. Και τόνισε πως είναι ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασε στο Μιλγουόκι.

Πηγή: ESPN