Παράπονα της ΑΕΛ για τη διαιτησία! «Παραισθησιογόνα» λέει ο ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 17:23 Παράπονα της ΑΕΛ για τη διαιτησία! «Παραισθησιογόνα» λέει ο ΠΑΟΚ

Αμεση ήταν και η απάντηση που έδωσε στην ομάδα της Λάρισας ο ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση για ακόμη ένα ματς να αναδείξει σοβαρά λάθη διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

Στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε και το ματς, ο Σακχόφ είναι οφσάιντ και δεν χρειάζεται να είσαι στην ίδια ευθεία με τον βοηθό διαιτητή Πετρόπουλο για να το δεις.

Εμείς το είδαμε από 50 μέτρα μακριά. Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν.

Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδος μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή.

Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ (Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ είτε δεν έπαιξαν καθόλου είτε έπαιξαν ελάχιστα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο) ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας.

Ειδικά ο κ. Διαμαντόπουλος μας είχε συνηθίσει σε άλλου επιπέδου διαιτησίες.

Συνέχιζουμε να πιστεύουμε ότι και οι 4 διαιτητές ήταν σε άτυχη ημέρα και δεν τους καταλογίζουμε καμία σκοπιμότητα.»

Από τον ΠΑΟΚ αντέδρασαν άμεσα και απάντησαν σχετικά…

«Οφσάιντ που είδε από τα 50 μέτρα ο κ. Κούγιας ή ορισμένα ΜΜΕ επιρροής του εργοδότη του μπορούν να δικαιολογηθούν είτε από έλλειψη όρασης, είτε από χρήση παραισθησιογόνων. Ευελπιστούμε πως ο κ. Κούγιας δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες και απλά ψάχνει λίγη ακόμη δημοσιότητα, που ποτέ δεν του είναι αρκετή.

Όμως οι τσαρλατανισμοί εναντίον του ΠΑΟΚ, με μόνο στόχο την πρόκληση των φιλάθλων μας, θα σταματήσουν. Καλύτερος τρόπος από ισοπεδωτικές εμφανίσεις σαν την χθεσινή, δεν υπάρχει», τόνιζαν οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση