Κοντονής: Συμφώνησαν σε όλα Αλαφούζος - Μαρινάκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 21:11 Κοντονής: Συμφώνησαν σε όλα Αλαφούζος - Μαρινάκης

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του υφυπουργού, του οποίου στόχος είναι να πέσουν οι τόνοι και να τους αναφέρει μια σειρά από μέτρων που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της βίας...

Μία εβδομάδα μετά το επεισόδιο στο ΔΣ της Superleague και μία μέρα ύστερα από τις αποφάσεις της ο υφυπουργός ήθελε να διερευνήσει τις προθέσεις των δύο προέδρων των “αιώνιων” αντιπάλων,  καθώς δεν είχε πειστεί για την ειλικρίνεια της στάσης των επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου.

Οταν ολοκληρώθηκε το ραντεβού οι δύο άνδρες δεν αποχώτησαν από την κεντρική είσοδο, όπου τους περίμεναν οι δημοσιογράφοι προκειμένου να αποφύγουν τις δηλώσεις.

Ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος συμφώνησαν να βάλουν τέλος στη δημόσια αντιπαράθεσή τους και να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Δεσμεύτηκαν να ρίξουν τους τόνους, ενώ ο υφυπουργός έδειξε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος  το διάστημα της διακοπής από τη στάση τους.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό συμφώνησαν με τα μέτρα που τους πρότεινε. Η δήλωση του υφυπουργού και η διάθεση του κ. Μαρινάκη και του κ. Αλαφούζου στην ουσία δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Αύριο, Τετάρτη (04/03) στις 15:00, ο Κοντονής θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας και θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

 Η δήλωση Κοντονή:

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση