Ατρόμητος για την επίθεση σε Ουάρντα: «Σχέδιο τρομοκράτησης από ανεγκέφαλους»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 10:40 Ατρόμητος για την επίθεση σε Ουάρντα: «Σχέδιο τρομοκράτησης από ανεγκέφαλους»

Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης (20/2) στην Καισαριανή, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή από ανεγκέφαλους.

Οι Περιστεριώτες κάλεσαν τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα για τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα του Περιστερίου.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκαν στο πλευρό του Ουάρντα από την πρώτη στιγμή, όταν κι έγινε γνωστή η επίθεση που δέχθηκε στην Καισαριανή.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση