ΑΕΚ: Οι «ντόπες» από οπαδούς – πιλότο και η… τελική ευθεία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 10:38 ΑΕΚ: Οι «ντόπες» από οπαδούς – πιλότο και η… τελική ευθεία!

Η ΑΕΚ κυριάρχησε της Ντιναμό μέσα στο «Ολιμπίνσκι», ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Ευρώπη χωρίς να έχει ηττηθεί και καλείται να κοιτάξει μπροστά, αφού στις επόμενες αγωνιστικές... κρίνεται το πρωτάθλημα. Ανέβηκε 86 θέσεις στη βαθμολογία της UEFA η Ένωση. Πρόβλημα με Μπακάκη.

Η ΑΕΚ.. χόρεψε στο χιόνι, αλλά στάθηκε άτυχη στα “τελειώματα” μέσα στην έδρα της Ντιναμό, κάτι που της στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η πορεία των “κιτρινόμαυρων” στην Ευρώπη άφησε πολύ… γλυκιά γεύση στους φίλους των “κιτρινόμαυρων”, που είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να διαγράφει μια πορεία -με παρουσία- του λαμπρού της παρελθόντος. Αυτό, φάνηκε και στο ταξίδι της επιστροφής από το Κίεβο.

Οπαδοί της Ένωσης που συνόδευαν την αποστολή τραγουδούσαν μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής: “ΑΕΚάρα δεν πειράζει, το πρωτάθλημα να πάρεις σου ταιριάζει”.

Άξιο αναφοράς, πως και ο πιλότος έστελνε το δικό του μήνυμα στήριξης στους “κιτρινόμαυρους”: “Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς και την προσπάθεια σας και τις συγκινήσεις που μας έχετε χαρίσει. Δεν μας ήθελε η μπάλα! Απολαύστε την πτήση και το κεφάλι ψηλά. Πάμε ΑΕΚαρα!”.

Πλέον, όλοι στην ΑΕΚ καλούνται να… ξεχάσουν γρήγορα αυτό τον αποκλεισμό, αφού η ομάδα μπαίνει σε μια περίοδο όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή αλλά και το αν θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας στην έδρα του ατρόμητου θα κρίνει πολλά, με τους “κιτρινόμαυρους’ να γνωρίζουν από την Κυριακή το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Για την αναμέτρηση του Περιστερίου είναι αμφίβολος ο Μιχάλης Μπακάκης, που αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα κόντρα στην Ντιναμό με πρόβλημα στο δεξί του πόδι, παίζοντας μάλιστα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ ανέφερε πως ο Έλληνας αμυντικός έχει υποστεί κάκωση άκρου ποδός δεξιά.  Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Ανέβηκε 86 θέσεις στη βαθμολογία της UEFA

Η Ελλάδα “κλείδωσε” την 15η θέση στην βαθμολογία της UEFA, την ώρα που η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη φετινή της παρουσία στην Ευρώπη, έχοντας τεράστια άνοδο!

Η Ένωση… σκαρφάλωσε 86 θέσεις στη σχετική βαθμολογία και από το Νο 208 βρέθηκε στο 122 της κατάταξης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

 

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση