ΑΕΚ: Η απειλή του Χιμένεθ στον Μασούντ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 20:59 ΑΕΚ: Η απειλή του Χιμένεθ στον Μασούντ!

Στη προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα, 12 ώρες μετά την επιστροφή από το Κίεβο, ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στους παίκτες ενώ απευθύνθηκε προσωπικά στον Σοτζέι Μασούντ.

«Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη, κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα όπως εσύ με την προσπάθεια που κατέβαλλες σε όλο το ματς», είπε στον Ιρανό ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια και αφού τον απείλησε με… κυρώσεις εάν επιμένει να ζητά συγγνώμη, απευθύνθηκε σε όλους: «Αύριο έχω την καθιερωμένη συνέντευξη και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα μιλήσω για τρεις διοργανώσεις.

Στο τέλος του χθεσινού ματς τα συναισθήματα μου ήταν μπερδεμένα και δεν ήξερα τι να κάνω: αν έπρεπε να πάω στον κόσμο μα χειροκροτήσω ή να έρθωσε εσάς να σας φιλήσω και να σας πω ποσό περήφανος είμαι για εσάς.

Το σίγουρο είναι οτι πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και κύπελλο και για να το πω πιο ξεκάθαρα από εδώ πέρα πρέπει να τα δωσουμε όλα για το… δικό μας πρωτάθλημα και το… δικό μας κύπελλο.»

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση