Την Πέμπτη η ανακοίνωση για την αγωνιστική της Superleague!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 18:11 Την Πέμπτη η ανακοίνωση για την αγωνιστική της Superleague!
Παράταση στην αγωνία για την τύχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αφού η σύσκεψη με τον Σταύρο Κοντονή ολοκληρώθηκε αλλά η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή την Πέμπτη.
 
Η τύχη της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παραμένει στον... αέρα αφού οι φορείς του ποδοσφαίρου δεν είχαν ξεκάθαρη απάντηση για τις προθέσεις του Σταύρου Κοντονή μετά τη συνάντησή τους.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται να τοποθετηθεί την Πέμπτη και να ανακοινώσει αν θα διεξαχθεί η 27η αγωνιστική ή αν θα υπάρξει και νέα αναβολή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε: "Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Ο κ. Υπουργός θα πει αυτό που είναι να πει την Πέμπτη το πρωί. Θα πει εκείνος αυτό που θα αποφασίσει. Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση μαζί του, αναλύσαμε πάρα πολλά θέματα που θα τεθούν σε ισχύ κάποια τις αμέσως επόμενες μέρες και κάποια άλλα στο τέλος της περιόδου. Νομίζω πως είμαστε στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της βίας, που είναι και το ζητούμενο. Όλα όσα ελέχθησαν στηρίζονται στη λογική να μη συμβούν ξανά αυτά που συνέβησαν σε αγώνες.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος είπε: "Θα ανακοινώσει ο κ. υπουργός την απόφασή του. Όποια στιγμή κρίνει κι αφού συνεργαστεί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προφανώς και με τον Πρωθυπουργό, θα ανακοινώσει την απόφασή του. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Ζήτησε άμεσα μέτρα για τη χρονιά και την τροποποίηση των κανονισμών. Θα δοθούν και οι κατάλληλες οδηγίες και στους διαιτητές, ώστε αν έχουμε συγκεκριμένα περιστατικά να έχουμε διακοπή αγώνα. Καλώ τους φιλάθλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί τα νέα μέτρα θα έχουν επιπτώσεις για τις ομάδες. Θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή γήπεδα. Σε γενικές γραμμές δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον υπουργό. Δεν τελειώνουν όλα σε μια δίωρη σύσκεψη, ούτε σε δύο επισκέψεις στον υπουργό. Ο υπουργός είναι ανοιχτός και θέλει να εργαστεί μαζί μας ώστε να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Οι τελευταίες αγωνιστικές είναι και πιο επικίνδυνες. Το πρώτιστο θέμα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε είναι η βία, χωρίς να παραγνωρίζουμε και τα άλλα προβλήματα του ποδοσφαίρου".

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ανέφερε: "Μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για το πρόβλημα της βίας. Το τι θα αποφασιστεί είναι θέμα του υπουργού. Δεν έχουμε λάβει κάποια διαβεβαίωση για το τι θα συμβεί. Τα μέτρα που θα ληφθούν για να τελειώσει ομαλά αυτό το πρωτάθλημα, θα τα ανακοινώσει η ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης. Το μόνο που έχω να πω στους φιλάθλους είναι να συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα, ειδάλλως δεν θα ξαναδούμε πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θα είναι για το καλό όλων τα μέτρα αυτά, για το καλό των φιλάθλων και των ομάδων. Οι παράγοντες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν και είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα θα έχουμε αποτελέσματα."
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση