Δεν αποδέχεται την τιμωρία του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 13:35 Δεν αποδέχεται την τιμωρία του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αποφασισμένος να πηγαίνει στα παιχνίδια της ομάδας του στη Euroleague παρά τη σχετική απαγόρευση.

Με επιστολή του προς τους φίλους του μπάσκετ, την οποία ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν προτίθεται να σεβαστεί την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» υπεραμύνθηκε της απόφασής του, τονίζοντας ότι to «ξέσπασμα» για το οποίο τιμωρήθηκε (απαγόρευση 5 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και 60.000 ευρώ πρόστιμο) από τη διοργανώτρια Αρχή, είχε να κάνει με την απόπειρα να προστατεύσει την οικογένειά του, μετά από τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ο λογαριασμός Ιnstagram της 11χρονης κόρης του.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε πως ο καθένας στη θέση του θα έκανε το ίδιο για να προφυλάξει την οικογένειά του. Υπερθεμάτισε μάλιστα ότι τιμωρήθηκε ως πατέρας και όχι ως μέλος ενός αθλητικού συλλόγου. Για τους παραπάνω λόγους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μην αποδεχθεί την ποινή τιμωρίας του και να δίνει το παρών στα παιχνίδια της ομάδας του, έστω κι αν αυτή η απόφαση του κοστίζει από 30.000 έως 280.000 ευρώ κάθε φορά που θα εισέρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί τον σύλλογο, για τον οποίο «επενδύει» χρόνο, ενέργεια και χρήμα.

Καταλήγοντας στην επιστολή του προς την κοινωνία του μπάσκετ, εξέφρασε την ελπίδα σήμανε πως ελπίζει τόσο ο Τζόρντι Μπερτομέου όσο και οι άνθρωποι της Euroleague να αισθανθούν καλά για την απόφαση του, χρησιμοποιώντας τη λέξη «devotion» («πίστη»), που χρησιμοποιεί και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο moto της («I feel devotion»).

Πηγές: newsbeast.gr , gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση