ΑΕΚ - Σιμόες: «Ξεπέρασε τα όρια ο Σαββίδης»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 16:13 ΑΕΚ - Σιμόες: «Ξεπέρασε τα όρια ο Σαββίδης»

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στον Τύπο της Πορτογαλίας για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. "Όταν ένας πρόεδρος μπαίνει οπλισμένος σε αγωνιστικό χώρο, ξεπερνάει κάθε όριο", τόνισε μεταξύ άλλων ο άσος της Ένωσης.

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην «O Jogo» για τις εικόνες ντροπής του ντέρμπι της Τούμπας. Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ξεπέρασε τα όρια, ενώ τάχθηκε υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Κάποιος πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αυτά θα συνεχίζουν να συμβαίνουν. Όταν ένας πρόεδρος μπαίνει οπλισμένος σε αγωνιστικό χώρο, ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτό, μόνο βία μπορεί να γεννήσει», δήλωσε αρχικά  ο Αντρέ Σιμόες και πρόσθεσε:

«Ο διαιτητής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και κλείστηκε στα αποδυτήρια. Πέρασαν δύο ώρες και δεν είχαμε κανένα νέο από τον διαιτητή. Τότε οι άνθρωποι της ΑΕΚ μας είπαν πως δεν είμαστε ασφαλείς και πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, γιατί αυτό που έγινε ήταν τρομοκρατική πράξη. Τότε, φύγαμε από το γήπεδο».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση