Ξύλο και των γονέων! Απίστευτα επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος [vid]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 10:23 Ξύλο και των γονέων! Απίστευτα επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος [vid]

Άγρια επεισόδια με ξύλο και βρισιές στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" της Καλαμάτας χθες Κυριακή (15.04.2018) μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Καλαμάτας και τον Χανδριναϊκό.

Αν στη Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο ακόμα… τρίβουν, στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» στην Καλαμάτα ακόμα δέρνονται. Θα πει κανείς πως σε εικόνες ντροπής όπως αυτές που ακολουθούν, δεν χωράνε αστεία. Αλλά αν ήμασταν λίγο σοβαροί, δεν θα υπήρχαν αυτές οι εικόνες, σωστά; Ούτε και τέτοια επεισόδια σε ακόμη ένα γήπεδο. Και μάλιστα μετά από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος…

Τα όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγώνα Ηρακλής Καλαμάτας – Χανδριναϊκός για την Α1 τοπική κατηγορία, μάλλον κανείς δεν τα περίμενε. Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής, στο οποίο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Σφύριγμα λήξης και… «σέντρα» για επεισόδια

Με το που σφύριξε τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής, άρχισαν τα επεισόδια. Και μιλάμε για ξύλο. Πολύ ξύλο. Αρχικά ανάμεσα στους παίκτες. Μετά μπήκαν στο «παιχνίδι» και παράγωντες. Ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ.

Κι όσοι προσπάθησαν να σταματήσουν τους… ταύρους εν υαλοπωλείω, απλά απέτυχαν. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έσπασε η πόρτα του γηπέδου και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οπαδοί των δυο ομάδων.

Δείτε τις εικόνες ντροπής

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση