Το ματς της χρονιάς! ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19.00)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 11:26 Το ματς της χρονιάς! ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19.00)
Το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές αφού οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουν το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.
 
Το 1-1 του Γ. Καραϊσκάκης αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ. 65.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς της χρονιάς για την Ένωση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ήταν το θεωρητικό φαβορί όταν έγινε η κλήρωση αλλά μετά το πρώτο ματς οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και τα προγνωστικά είναι ανοιχτά.
 
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο Γ. Καραϊσκάκης με ερωτηματικό να αποτελεί ο παρτενέρ του Κολοβέτσιου.
 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος (Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Βίτορ Περέιρα είδε στην προπόνηση της Τρίτης να  βγαίνουν νοκ άουτ ο Μήτρογλου και ο Ελαμπντελαουί. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Σαντάνα αλλά και τον Αυλωνίτη και έτσι θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες, τον Μποτία.
 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Μανιάτης, Κασάμι, Τσόρι, Αφελάι, Ντοσεβί, Χάρα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE SPORT 1HD
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση