ΑΕΚ: Βγήκαν τα εισιτήρια της γιορτής με Λεβαδειακό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 12:33 ΑΕΚ: Βγήκαν τα εισιτήρια της γιορτής με Λεβαδειακό!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τέθηκαν από το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Superleague.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο ενδέχεται και μαθηματικά να πάρει το πρωτάθλημα (σ.σ. εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ -ΑΕΚ).

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύσει η κάρτα «Φίλου ΑΕΚ» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της Ένωσης.

Η ανακοίνωση

«Ξεκίνησε ήδη η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή 22 Απριλίου στις 19:00 μέσω του επίσημου σάιτ aekfc.gr, του επίσημου app My AEK και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, ενώ σε περίπου μια ώρα αρχίζει η προπώληση και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (για σήμερα) από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις 17:00. Αύριο Παρασκευή 20/04 και το Σάββατο 21/04 το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 22/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, ενώ είναι δωρεάν η προσέλευση για τα παιδιά έως δέκα ετών.
Θα ακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση