ΑΕΚ: «Να ‘τοι οι πρωταθλητές»! «Τρελές» και… μαγικές στιγμές απ’την παρακάμερα του ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 18:31 ΑΕΚ: «Να ‘τοι οι πρωταθλητές»! «Τρελές» και… μαγικές στιγμές απ’την παρακάμερα του ΟΑΚΑ

Ό,τι και να πούμε γι’ αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (22/04), είναι λίγο. Η εικόνα… μιλάει από μόνη της! Διαβάστε την ενημέρωση της Ένωσης και δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΑΕΚ TV από το πάρτι της Ένωσης.

“«Μεθυσμένη πολιτεία» το Ολυμπιακό Στάδιο χθες βράδυ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες και οι οπαδοί έστησαν πανηγύρι, όμως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο όλων. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ήταν πια η στιγμή να αρχίσει η γιορτή που όλοι περιμέναμε!

Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στις στιγμές χαράς με τη λήξη του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον γύρο θριάμβου των… τρελαμένων πρωταθλητών, στο «όλε-όλε» που οργάνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, δίνοντας το σύνθημα σε εξήντα χιλιάδες κόσμο, και βέβαια μέσα στα αποδυτήρια όπου η έκσταση και η… παράνοια έφτασαν στο απόγειό τους.

Μοναδικές, ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές και εικόνες από αυτές που η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ζήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να χαρίσει στον κόσμο της ξανά και ξανά στα χρόνια που έρχονται. ”

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση