Παναθηναϊκός: Νέα αποχή των παικτών από την προπόνηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 19:46 Παναθηναϊκός: Νέα αποχή των παικτών από την προπόνηση

Την απόφαση να απέχουν από την προπόνηση της Δευτέρας πήραν οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που γίνεται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Τα όσα άκουσαν οι παίκτες των “πρασίνων” από τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, για τα χρήματα που τους χρωστάει η ΠΑΕ, δεν τους ικανοποίησε και τους ώθησε στο να πάρουν την συγκεκριμένη ομαδική απόφαση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν ομόφωνα να μην προπονηθούν. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό και μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στην αποχή θα την Τετάρτη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη και σε επίσημη ενημέρωση για το θέμα…

“Κατά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση