ΑΕΚ - Χιμένεθ: Σε διαδικασία ανανέωσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 10:34 ΑΕΚ - Χιμένεθ: Σε διαδικασία ανανέωσης

Η ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σιγά σιγά οι άνθρωποι της θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες κινήσεις, για να δημιουργήσουν την ομάδα της νέας σεζόν. Ένα από τα «ανοικτά» θέματα που υπάρχουν, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ.

Το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ αναμένεται να πέσει… σύντομα στο τραπέζι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν την παραμονή του Ισπανού τεχνικού στην ομάδα, μιας και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η επιτυχία της Ένωσης στην Ελλάδα, αλλά και η πορεία της στην Ευρώπη έχει βάλει τον Ισπανό τεχνικό στο «στόχαστρο» συλλόγων της χώρας του, αλλά ο ίδιος ο Χιμένεθ έχει τονίσει πολλές φορές πως έχει δώσει… προτεραιότητα στην ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη συζήτηση αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Χιμένεθ και το τιμ του κοστίζουν περίπου 500.000 ευρώ ετησίως στην ΠΑΕ και αναμένεται να ζητήσουν μια… λογική αύξηση. Το deal αναμένεται να αφορά χρονική περίοδο δυο ετών.

Σειρά θα πάρουν οι υποθέσεις των Μπακάκης, Σιμόες, Βράνιες, Μπακασέτα, Γκάλο και Μπάρκα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το 2019. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την προσπάθεια που γίνεται για την ανανέωση του συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση