Ο Όμιλος Vodafone και η ESL ανακοινώνουν τη σύναψη διεθνούς συνεργασίας στον τομέα των esports

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 15:35 Ο Όμιλος Vodafone και η ESL ανακοινώνουν τη σύναψη  διεθνούς συνεργασίας στον τομέα των esports

Ο Όμιλος Vodafone είναι πλέον Premium Partner της ESL, της μεγαλύτερης εταιρίας esports διεθνώς, και θα στηρίξει ως χορηγός την κορυφαία σειρά διοργανώσεων της ESL: Intel® Extreme Masters, ESL One και ESL Pro League.

Τα Esports είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα διεθνή αθλήματα, καθώς τα τουρνουά της ESL διεξάγονται σε μεγάλης χωρητικότητας στάδια σε όλο τον κόσμο, όπου οι καλύτεροι παίκτες και οι καλύτερες ομάδες του κόσμου ανταγωνίζονται μπροστά σε ζωντανό κοινό και εκατομμύρια οπαδούς που παρακολουθούν τον αγώνα μέσω του διαδικτύου.

Η συνεργασία με την ESL υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο το διεθνές δίκτυο του Ομίλου Vodafone συγκεντρώνει gamers και οπαδούς από 25 χώρες, όπου η Vodafone διαθέτει πάνω από 500 εκατομμύρια συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας - συμπεριλαμβανομένων 104 εκατομμυρίων συνδέσεων με υψηλή ταχύτητα 4G - και 19 εκατομμυρίων σταθερών ευρυζωνικών συνδέσεων. Η συνεργασία αυτή παρέχει επίσης δυνατότητες προβολής για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών 5G που πρόκειται να μετατρέψουν το gaming σε ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο Όμιλος Vodafone θα συνεργαστεί επίσης με την ESL, προκειμένου να στηρίξει μια σειρά πρωτοβουλιών που προωθούν τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή των γυναικών στις παραδοσιακά ανδροκρατούμενες δραστηριότητες των esports. Ο Όμιλος Vodafone θα αποτελέσει Premium Partner της διοργάνωσης esports γυναικών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης IEM που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ τον Μάιο του 2018 και θα συνεργαστεί με τις κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες esports στον κόσμο για να αναδείξει τις ευκαιρίες που υπάρχουν για τις γυναίκες ώστε να συμμετάσχουν επαγγελματικά σε esports ή να ακολουθήσουν καριέρα στη βιομηχανία των esports.

Η Serpil Timuray, Chief Operations & Strategy Officer του Ομίλου Vodafone δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτήν τη συνεργασία με την ESL και να δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα για esports σε μια εποχή που το κοινό τους αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και οι νέες τεχνολογίες είναι σε θέση να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες gaming. Ανυπομονώ κι εγώ να παρακολουθήσω, μαζί με τους πελάτες μας από 25 χώρες τα συναρπαστικά τουρνουά esports της ESL, τόσο στο σπίτι όσο και στις κινητές συσκευές».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Vodafone ως νέο εταίρο τηλεπικοινωνιών για διάφορες διοργανώσεις», δήλωσε ο Ralf Reichert, Διευθύνων Σύμβουλος της ESL. «Μαζί με τον Όμιλο Vodafone, προσβλέπουμε να συνδεθούμε με ακόμη περισσότερους ανθρώπους και να δημιουργήσουμε ποικιλία στα esports, εξασφαλίζοντας καλύτερες τεχνολογικές συνθήκες για τους επαγγελματίες παίκτες, οπαδούς και τους εργαζόμενους στην ESL, προωθώντας σχέδια εταιρικής ευθύνης και ευαισθητοποιώντας όλο και ευρύτερο κοινό σχετικά με τον κλάδο των esports. Ο Όμιλος Vodafone δεσμεύεται να στηρίξει την ESL με όλες τις γνώσεις και τη δύναμή της και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι γι 'αυτό».

Ο Όμιλος Vodafone θα είναι Premium Partner στις ακόλουθες παγκόσμιες ζωντανές διοργανώσεις, ενώ περαιτέρω ημερομηνίες πρόκειται να ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο:

  • ΙΕΜ Σίδνεϊ - Μάιος 2018, Αυστραλία
  • ESL One Μπέρμινχαμ - Μάιος 2018, Ηνωμένο Βασίλειο
  • ESL One Κολωνία - Ιούλιος 2018, Γερμανία

Στη συμφωνία χορηγίας του Ομίλου Vodafone με την ESL περιλαμβάνεται η μετάδοση νέου live υλικού με τίτλο «Η οπτική της Vodafone» {The Vodafone View}, διανομή περιεχομένου και διαφήμισης, καθώς και η προβολή και ενεργή παρουσία του εταιρικού brand στις διοργανώσεις.

Η σύμπραξη με την ESL βασίζεται στην αυξανόμενη συμμετοχή της Vodafone σε esports, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης χορηγίας των «Vodafone Giants» στην Ισπανία και της Mousesports, της πιο επιτυχημένης γερμανικής επαγγελματικής ομάδας esports.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον αποκλειστικό παγκόσμιο κόμβο περιεχομένου σχετικά με τα esports, ενώ για τη συνεργασία μεταξύ της Vodafone και της ESL μπορείτε να επισκεφτείτε το playfaster.vodafone.com.

– τέλος –

Σημειώσεις για Εκδότες

Μπορείτε να βρείτε βίντεο και φωτογραφίες του PlayFaster στην ακόλουθη ιστοσελίδα:  https://www.flickr.com/gp/vodafonegroup/q1edJ7

Σχετικά με τη Vodafone

Ο Όμιλος Vodafone αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών και παρέχει μία σειρά υπηρεσιών φωνής, μηνυμάτων, δεδομένων και σταθερών επικοινωνιών. Ο Όμιλος Vodafone δραστηριοποιείται στις κινητές επικοινωνίες σε 26 χώρες, συνεργάζεται με δίκτυα κινητής τηλεπικοινωνίας σε άλλες 46 και παρέχει υπηρεσίες ευρυζωνικής σταθερής επικοινωνίας σε 18 αγορές. Στις 31 Δεκεμβρίου 2017, ο Όμιλος Vodafone είχε 529,1 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας και 19,3 εκατομμύρια πελάτες σταθερής τηλεφωνίας, περιλαμβάνοντας την Ινδία και το σύνολο των κοινοπραξιών και των συνεργαζόμενων εταιριών της Vodafone. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.vodafone.com

Σχετικά με την ESL

Η ESL, ως τμήμα της διεθνούς ομάδας ψηφιακής ψυχαγωγίας MTG, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία esports παγκοσμίως, κατέχοντας ηγετική θέση στη βιομηχανία των δημοφιλέστερων video games και διοργανώνοντας πολλούς online και offline διαγωνισμούς. Διαθέτει υψηλού επιπέδου διεθνή και εθνικά branded πρωταθλήματα και διοργανώσεις όπως το Intel® Extreme Masters, το ESL One, το ESL National Championships και άλλα κορυφαία γεγονότα που διεξάγονται εντός σταδίων, καθώς και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και συστήματα αντιστοίχισης ομάδων. Η ESL καλύπτει ένα ευρύ πεδίο υπηρεσιών στην τεχνολογία του gaming, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τη διαφήμιση και την τηλεοπτική παραγωγή, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του οικοσυστήματος των esports. Διαθέτοντας γραφεία στη Βόρεια Αμερική, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Κίνα και συνεργάτες σε πολλές άλλες χώρες, έχει ένα πραγματικά παγκόσμιο αποτύπωμα. (www.eslgaming.com)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση