«Βόμβα» από Euroleague! Ισόβια «απειλή» σε Γιαννακόπουλο - Πιθανή τιμωρία σε ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 16:15 «Βόμβα» από Euroleague! Ισόβια «απειλή» σε Γιαννακόπουλο - Πιθανή τιμωρία σε ΟΑΚΑ

- Στο... κόκκινο η κόντρα της Euroleague με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Η νέα πειθαρχική δίωξη της διοργανώτριας μπορεί να φέρει πολύ "μεγάλες" τιμωρίες - Ο ισχυρός άνδρας των "πρασίμων" απειλείται μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό από τη διοργάνωση - Προβλέπεται βαριά ποινή ακόμα και για την έδρα της ομάδας

Τα πρόσφατα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram κατά του Ζόρντι Μπερτομέου, της Euroleague και των διαιτητών προκάλεσαν -για μια ακόμα φορά- την αντίδραση της διοργανώτριας, που άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του ισχυρού άνδρα των “πρασίνων”.

Στη δίωξη τονίζεται πως ο κ. Γιαννακόπουλος έχει υποπέσει σε σοβαρές παραβάσεις και βάσει του πειθαρχικού κώδικα, απειλείται μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό από τη διοργάνωση. Μάλιστα, προβλέπεται και βαριά ποινή της έδρας του Παναθηναϊκού, από 1 ως και 15 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη χρονική στιγμή που ασκήθηκε η πειθαρχική δίωξη. Να θυμίσουμε πως την Κυριακή (29/04) έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Γιαννακόπουλος, αδερφός των Παύλου και Θανάση.

Σύμφωνα με το άρθρο 25, παράγραφος 1 του κώδικα της διοργάνωσης, βάσει των οποίων ορίζονται οι ποινές για σοβαρές παραβάσεις, αναφέρει πως αντίστοιχα περιστατικά τιμωρούνται με:

α) πρόστιμο από 30.001 έως 280.000 ευρώ.

β) προσωρινή αφαίρεση οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

γ) προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Euroleague.

δ) προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.

ε) ολική ή μερική τιμωρία έδρας για μια περίοδο από 1 μέχρι 15 ματς.

στ) 1 έως 15 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση