Συμφώνησαν! Εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 15:39 Συμφώνησαν! Εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

- Η ΑΕΚ κινήθηκε ταχύτατα και κάλυψε μέσα σε λίγες ώρες το κενό του Μανόλο Χιμένεθ - Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης - Για διετές συμβόλαιο συμφώνησε ο Έλληνας τεχνικός με το Δημήτρη Μελισσανίδη

Οι φίλοι της ΑΕΚ κοιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης γνωρίζοντας πως έχουν προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ και ξύπνησαν με τον Ισπανό τεχνικό να περνάει την πόρτα της εξόδου και να οδεύει προς Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή και μέσα σε λίγες ώρες βρήκε τον αντικαταστάτη του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρινε πως η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (25.05.2018) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκεί όπου οι δυο πλευρές βρήκαν τη “χρυσή τομή”.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμφώνησε για δυο χρόνια με την Ένωση –παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη– και πλέον μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθεί και τυπικά το deal.

Μαζί με τον 49χρονο τεχνικό, στην ΑΕΚ θα έρθει και ο Μπλένταρ Κόλα, ο οποίος αποτελεί το… δεξί του χέρι. Να θυμίσουμε πως ο Κόλα έχει… κιτρινόμαυρο παρελθόν, αφού υπήρξε παίκτης της Ένωσης, όπως και προπονητής στις Ακαδημίες της.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση