ΕΠΟ: Είναι οριστικό! Αλλαγή της ποινής υποβιβασμού – Καταψήφισε ο Γραμμένος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 18:11 ΕΠΟ: Είναι οριστικό! Αλλαγή της ποινής υποβιβασμού – Καταψήφισε ο Γραμμένος

“Πέρασε” η αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν καταφέρνουν να πάρουν αδειοδότηση και επισημοποιήθηκε έτσι η ... σωτηρία του Παναθηναϊκού. Δεν ψήφισε υπέρ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος - Διακριτική δυσαρέσκεια από FIFA.

Με ψήφους 15-2 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την αλλαγή ποινής για τις ΠΑΕ που δεν εξασφαλίζουν άδεια. Έτσι, καταργείται οριστικά -για φέτος- η η ποινή του υποβιβασμού και αντικαθίσταται από αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμό στις μετεγγραφές.

Καταλαβαίνει κανείς πως αυτή θα είναι και η ποινή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν αδειοδοτείται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Superleague.

Να αναφέρουμε πως οι δυο αρνητικές ψήφοι ήρθαν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Η κατάργηση του υποβιβασμού δεν άρεσε ιδιαίτερα στον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ,ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα την ώρα της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, μαζί με το μέλος της Επιτροπής, Εντουάρντο Ντερβίσι.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγουν από την αίθουσα, άφησαν μια αιχμή, αναφέροντας ότι πρόκειται για εσωτερικό θέμα και ότι πρέπει να αποχωρήσουν για να αποφασίσει η ΕΕ της ΕΠΟ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση