Τελικός Champions League: Ρεάλ ή Λίβερπουλ; Ρονάλντο ή Σαλάχ; Ζιντάν ή Κλοπ;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 20:36 Τελικός Champions League: Ρεάλ ή Λίβερπουλ; Ρονάλντο ή Σαλάχ; Ζιντάν ή Κλοπ;

Στις 21:45 ξεκινά το παιχνίδι που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης - Στο Κίεβο της Ουκρανίας ο τελικός - Ζιντάν: Σίγουρα θα υποφέρουμε - Κλοπ: Η Ρεάλ ανήκει στην ελίτ, εμείς απλά είμαστε  πολύ καλοί

Δύο από τα πιο βαριά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου υπόσχονται απόψε στο Κίεβο (21:45) έναν μοναδικό τελικό Champions League.

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν την κορυφή της Ευρώπης με τους «Κόκκινους» να επιθυμούν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διακρίσεις μετά το 2005 και το έπος της Κωνσταντινούπολης και τους «Μερένχες» να αναζητούν την τρίτη σερί κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, γράφοντας ιστορία.

«Το DNA αυτού του συλλόγου είναι για μεγάλα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη τύπου δείχνοντας ότι η ευρωπαϊκή αύρα που συνοδεύει τη Λίβερπουλ είναι ικανή να την οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου για έκτη φορά στην ιστορία της.

Από τη μεριά του ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλησε να αποδεχθεί τον ρόλο του φαβορί που δίνουν αρκετοί στη Ρεάλ Μαδρίτης για απόψε, καθιστώντας σαφές ότι αμφότερες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. «Δεν είμαστε φαβορί, ούτε αυτοί είναι. Είναι 50-50 όπως όλοι οι τελικοί. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε ακόμα έναν τελικό. Είναι κάτι που δεν θα ξαναζήσουμε», σχολίασε ο «Ζιζού».

Πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπέιλ.

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ.

liverpool1

liverpool2

Ζιντάν: Σίγουρα θα υποφέρουμε

«Η Λίβερπουλ σίγουρα θα μας κάνει να υποφέρουμε, αλλά εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ και μπορούμε να παίξουμε σε ακόμα έναν τελικό. Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή που δεν θα ξαναζήσουμε. Για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε πολλή δουλειά, ταλέντο και ξανά δουλειά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση