Εθνική Ελλάδας: Με ηχηρές απουσίες η «γαλανόλευκη» στο τρίτο «παράθυρο»! Οι «15» του Σκουρτόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 14:52 Εθνική Ελλάδας: Με ηχηρές απουσίες η «γαλανόλευκη» στο τρίτο «παράθυρο»! Οι «15» του Σκουρτόπουλου

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/6) θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του τρίτου «παράθυρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εκτός έδρας με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7).

Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν θα είναι τελικά οι Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Ίαν Βουγιούκας, Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδας Κασελάκης, Αντώνης Κόνιαρης, αλλά και οι ΝΒΑερ Κώστας Κουφός και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Οι επιλογές του Σκουρτόπουλου

Οι 15 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ήδη, ένα γκρουπ εξ αυτών, που είχε ολοκληρώσει νωρίτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει αρχίσει από την Δευτέρα 18/6 προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Θανάση Σκουρτόπουλου και των συνεργατών του στο ΟΑΚΑ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση