Ολυμπιακός: Ο εκνευρισμός με Σιώπη και η διάψευση από ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 20:20 Ολυμπιακός: Ο εκνευρισμός με Σιώπη και η διάψευση από ΑΕΚ

Αίτημα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της ομάδας, για να πάει στη Λεχ Πόζναν -από την οποία φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση- φαίνεται πως κατέθεσε ο Μανώλης Σιώπης στον Πέδρο Μαρτίνς και τους “ερυθρόλευκους”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού (είχε παρθεί απόφαση ο παίκτης να μείνει στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν), που μάλιστα έχουν υποψίες για… δάκτυλο της ΑΕΚ πίσω από την υπόθεση (σ.σ ο Έλληνας μέσος έχει πλέον μάνατζερ τον Μπρούνο Τζιρίλο, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με το νέο τεχνικό της Ένωσης, Μαρίνο Ουζουνίδη).

Μάλιστα, το πρόσφατο σχόλιο του Κώστα Καραπαπά στο Facebook φαίνεται πως “φωτογραφίζει” τον Σιώπη.

Ο μεγάλος Νταιφάς έλεγε ότι όλοι είναι ΝΑΝΟΙ μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απο την πρώτη μέρα τονίστηκε ο βασικός κανόνας της ομάδας. Πειθαρχία και σεβασμός στη φανέλα και τον Σύλλογο. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν παιχνιδάκια με ατζέντηδες και άλλους… πονηρούς, θα το μετανοιώνουν πικρά”.

Τα “σύννεφα” πλέον έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τον Σιώπη, αφού όλα δείχνουν πως η αντίδραση του Ολυμπιακού δεν θα είναι για… καλό του.

Να αναφέρουμε πάντως πως η πλευρά της ΑΕΚ σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να υποψιάζεται εμπλοκή της στην υπόθεση του Μανώλη Σιώπη

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή βάση στα συγκεκριμένα “σενάρια” και δεν έχει καμία σχέση με το φερόμενο αίτημα του παίκτη να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση