Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ζητάει Κόντε – Θέλει Σαββίδη ο Νταμπίζας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 12:28 Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ζητάει Κόντε – Θέλει Σαββίδη ο Νταμπίζας

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να κάνει μόνο μια μετεγγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών και αυτή θα γίνει για να ενισχυθεί στην επίθεση. Την περίπτωση του Κυριάκου Σαββίδη φαίνεται να εξετάζει ο Νίκος Νταμπίζας.

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα επιθυμεί ο Γιώργος Δώνης, σύμμφωνα με τη “Livesport”.

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα για μια μετεγγραφή με παίκτη άνω των 23ων ετών και ο Κόντε συγκεντρώνει τα στοιχεία που ψάχνει ο νέος τεχνικός του “τριφυλλιού” (σ.σ. μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση του deal).

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει ενημερώσει για τη συγκεκριμένη του επιλογή τόσο τον Γιάννη Αλαφούζο, όσο και τον Παϊροτζ Πιεμπονγκσαντ.

Ο Πέδρο Κόντε έχει ρήτρα αποδέσμευσης από τον ΠΑΣ Γιάννινα ύψους 900.000 ευρώ, ενώ φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται πως κοιτάζει την περίπτωση του Κυριάκου Σαββίδη, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των “πρασίνων”.

Ο 23χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και η προσπάθεια απόκτησης του δεν σχετίζεται με το αν θα παραμείνει ο Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση