Συγκίνησε η... απόδραση του ΟΦΗ από τη Σούπερ Λίγκα (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 19:09 Συγκίνησε η... απόδραση του ΟΦΗ από τη Σούπερ Λίγκα (VIDEO)

Μέσα από το “Γεντί Κουλέ” φώναξαν “αποσυρόμαστε ελεύθεροι”. Η... απόδραση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πόνεσε την Κρήτη και όσους αναγνώριζαν πόσο ιστορική ομάδα είναι. Το “αντίο” του συλλόγου με την ασπρόμαυρη φανέλα μπροστά στους οπαδούς του ήταν συγκινητικό. Βρέθηκαν όλοι τους στο γήπεδο, όχι για να παίξουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά για να χαιρετήσουν τους οπαδούς της ομάδας τους. Οι Ηπειρώτες συμμετείχαν και αυτοί στον “αποχαιρετισμό”.

Ολοι τους χειροκρότηθηκαν από τους Κρητικούς οπαδούς για το γεγονός ότι προσπάθησαν να διατηρήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

«Αποσυρόμαστε ελεύθεροι, φεύγουμε από την σαπίλα» τους μήνυσε ο Νίκος Μαχλάς...
Η επίσημη αιτιολογία της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα ήταν η εξής: «Δεν μπορούμε να συγκεντρώσουμε τον απαραίτητο αριθμό παικτών για να γίνει το ματς».

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος εμφανώς συγκινημένος υποστήριξε: «Έχω αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην ομάδα, γι' αυτό είμαι εδώ. Δεν είμαι νομικός να σχολιάσω αποφάσεις της διοίκησης», ενώ ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε: «Μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ, πολλά και σημαντικά λάθη έφεραν εδώ τον ΟΦΗ. Είναι μεγάλο μέγεθος, όμως, δεν ταιριάζει στην Κρήτη και στον σύλλογο η μοιρολατρεία. Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ, που πιστεύω είναι πολλοί, να βάλουν... πλάτη για την επιστροφή».

Ο Κουτσιανικούλης τόνισε: «Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε, μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια», ενώ ο Κάλαϊτζιτς είπε: «Άσχημη στιγμή,αλλά έτσι έπρεπε να γίνει, ήταν κοροϊδία. Αυτή η μέρα θα μείνει στην ιστορία. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, αυτά τα πράγματα δεν είναι ωραία, είναι κρίμα».

Ο Αλέξης Περογαμβράκης έταξε: «Ο ΟΦΗ μπορεί και θα γυρίσει εκεί που ανήκει».

Ομως κι ο Ντάσιος του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε σ' αυτό το ιστορικό “αντίο”: «Δεν είναι το τέλος που αρμόζει στην μάδα και τα παιδιά, έκαναν ηρωική προσπάθεια. Είναι κρίμα, όλοι εμείς και οι οικογένειές μας από το ποδόσφαιρο ζούμε, οπότε τους καταλαβαίνω. Οι ομάδες με τέτοιο κόσμο δε χάνονται, πιστεύω θα βρει και πάλι τον δρόμο της».

Οι Κρητικοί οπαδοί αποθέωσαν τους παίκτες και τραγουδούσαν συνθήματα και αυτοί τους το ανταπέδωσαν με ένα χειροκρότημα...

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση