Ασπρόμαυρο χάλι! ΠΑΟΚ... ασθενής και “τριάρα” στην Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 21:41 Ασπρόμαυρο χάλι! ΠΑΟΚ... ασθενής και “τριάρα” στην Κομοτηνή

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-1), ο οποίος έδειξε σε ένα ακόμα ματς πως έχει σοβαρά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και πως η... γιατρειά δεν μπορεί να έρθει μόνο με την αλλαγή του προπονητή. Αποβολή του Σκόνδρα στο 83'. Ο "δικέφαλος του Βορρά" δεν "πάτησε" ποτέ στο γήπεδο της Κομοτηνής, αποδοκιμάστηκε και έδωσε την ευκαιρία στον εξαιρετικό Πανθρακικό να πετύχει νίκη... παραμονής

Σε ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα μια φορά κάκός, ο Πανθρακικός τον νίκησε 3-1, νίκη η οποία είναι η πρώτη του απέναντι στους Θεσσαλονικείς και πήρε τεράστια ανάσα... παραμονής

Στους 54 βαθμούς και την τρίτη θέση έμειναν οι Θεσσαλονικείς, που γνώρισαν την έβδομη εκτός έδρας ήττα σε 15 αγώνες. Ανέβηκε στους 34 βαθμούς ο Πανθρακικός, που αύξησε τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη και τον Πλατανιά στους έξι βαθμούς..

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής -η κατάσταση του οποίου δεν φάνηκε να δυσκολεύει τους παίκτες μετά και τις εργασίες των τελευταίων ημερών- είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά μόλις στο 7' ο Ντιγκινί έκανε το 1-0 για τον Πανθρακικό, με εξαιρετικό σουτ μέσα απ' την μεγάλη περιοχή.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν “μπλοκαρισμένοι” στη συνέχεια από την πολυπρόσωπη και ικανότατη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, ενώ ήταν φλύαροι επιθετικά, αφού -παρά την υπεροχή τους- δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κάποια κλασική φάση. Απ' την άλλη, Οι παίκτες του Ρόκα έδειξαν πιο... ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 33', με τον Ιτάνζ να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζανή. Στη φάση του 43' όμως, νικητής ήταν ο παίκτης των γηπεδούχων, που νίκησε στο τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα των Θεσσαλονικέων για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γεωργιάδης ενίσχυσε την επιθετική και αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, βάζοντας στο παιχνίδι τους Περέιρα και Τζαβέλλα (επανήλθε στην 11άδα της ομάδας μετά τις 10/01 και την ήττα στην Τρίπολη με 3-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κλείσουν τους Ακρίτες στα καρέ τους και στο 58' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει δύσκολα την κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι, όταν στο 63' ο Παπαδόπουλος -από θέση οφσάιντ- νίκησε με μονοκόμματο σουτ τον Αθανασιάδη για το 2-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η... επιθυμητή για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Πανθρακικός ισορρόπησε την αναμέτρηση, κράτησε την μπάλα στην κατοχή του και στο 79' έφτασε στο 3-1, με την εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα του Ιγκόρ. Η αποβολή του Σκόνδρα -με δεύτερη κίτρινη- στο 83' απλά έγειρε... καθαρά την πλάστιγγα προς την μεριά της ομάδας της Κομοτηνής.Οι αποδοκιμασίες από τους περίπου 300 φίλους του ΠΑΟΚ απλά ήρθαν για να.. δέσει το γλυκό
 

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης,Eμπόου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (90' Χασομέρης), Τζανής (46' Ίγκορ).
 
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση