Διασυρμός του Ολυμπιακού - Έσπασε την “κατάρα” ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 22:45 Διασυρμός του Ολυμπιακού - Έσπασε την “κατάρα” ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε μετά από 5 χρόνια και 18 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Volley League, περνώντας σαν... σίφουνας απ' του Ρέντη (3-1 σετ) και “χαρίζοντας” ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στον ΠΑΟΚ!

Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός έστησε το δικό του... γλέντι στο κλειστό του Ρέντη και επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, σταματώντας το αρνητικό σερί των 18 αγώνων εναντίον των “ερυθρόλευκων”

Με αυτό το ιστορικό “διπλό”, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μένει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας. Από την άλλη, οι Πειραιώτες είχαν κάκιστη απόδοση για μία ακόμα φορά, μέτρησαν την τρίτη τους ήττα τις τελευταίες δύο εβδομάδες (είχαν προηγηθεί εκείνες από Κηφισιά -πρωτάθλημα- και ΠΑΟΚ -τελικός Κυπέλλου-) και θα πρέπει να... αποχαιρετούν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, η οποία πάει στον ΠΑΟΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "πράσινους" ήταν ο διαγώνιος Χρήστος Μπέλλος με 19 πόντους και 68% στην επίθεση, την ίδια στιγμή που οι διαγώνιοι των Πειραιωτών Κάρσον Κλάρκ και Αινείας Τζελάτη είχαν 0 (σε 7 προσπάθειες) και 10 πόντους αντίστοιχα! Για τον Ολυμπιακό συγκινητικός ήταν για μια ακόμα φορά ο Κοκκινάκης με 26 πόντους και 62% στην επίθεση.

«Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά όχι απογοητευμένοι. Τα λόγια είναι περιττά», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης.

Απ' την άλλη, οαρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων τόνισε: «Είναι σημαντική νίκη διότι υπήρχε ένα μεγάλο σερί του Ολυμπιακού που έπρεπε να σπάσουμε. Το μήνυμα είναι πως ο Παναθηναϊκός μετά από μία δύσκολη περίοδο επέστρεψε στο προσκήνιο και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ομάδα αντάξια του παρελθόντος. Έχουμε δύο αγωνιστικές ακόμα και όλα είναι ανοικτά για την 4αδα. Ο Ολυμπιακός έχει δύο ισάξιες εξάδες και υπερτερεί. Έχει καλούς παίκτες. Ήταν ίσως κουρασμένοι και επηρεασμένοι από την απώλεια του κυπέλλου. Ηταν μία καλή νίκη, αλλά μη το κάνουμε και μεγάλο θέμα».

Τα σετ: 18-25, 25-21, 23-25, 17-25

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση