Γκρεμίστηκε και το υπόλοιπο πάρκινγκ απορριμμάτων στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 16:02 Γκρεμίστηκε και το υπόλοιπο πάρκινγκ απορριμμάτων στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Τα συνεργεία ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους και ο χώρος έχει «καθαρίσει».

Παρελθόν θα αποτελούν από σήμερα οι εγκαταστάσεις του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος, πίσω ακριβώς από το υπό ανέγερση νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Από το πρωί τα συνεργεία έπιασε δουλειά, με την κατεδάφιση και του υπόλοιπου χώρου που χρησιμοποιούταν ως πάρκινγκ απορριμμάτων του δήμου.

Η διαταγή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προχώρησε κανονικά, η δημοτική Αρχή απομάκρυνε το πρωί τα οχήματά της από εκεί και ο χώρος πίσω από την παλιά Θύρα 21 «καθάρισε» οριστικά. Κάποια στιγμή τα απορριμματοφόρα έκαναν την εμφάνισή τους και πάρκαραν έξω από το σημείο, αλλά τελικά απομακρύνθηκαν και η κατεδάφιση προχώρησε κανονικά.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο η Αστυνομία όσο και εισαγγελέας, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως και τελικά συνέβη. Το «παρών» έδωσαν και οπαδοί της Ένωσης, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη διαδικασία, στην οποία... συμμετείχαν με συνθήματα και επευφημίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1936432

1936452

1936430

1936443

1936458

ÊÁÔÅÄÁÖÉÓÇ ÔÏÕ ÁÕÈÁÉÑÅÔÏÕ ÁÌÁÎÏÓÔÁÓÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÏÕ ÍÅÁÓ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁÓ

ÊÁÔÅÄÁÖÉÓÇ ÔÏÕ ÁÕÈÁÉÑÅÔÏÕ ÁÌÁÎÏÓÔÁÓÉÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÏÕ ÍÅÁÓ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁÓ

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση