Δεν τα βρίσκουν! Άκαρπη συνάντηση Βασιλειάδη - Superleague

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 14:08 Δεν τα βρίσκουν! Άκαρπη συνάντηση Βασιλειάδη - Superleague

Με τη διοίκηση της Superleague συναντήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Οι δυο πλευρές εμμένουν στις θέσεις τους για το νέο πρωτάθλημα, κάτι που οδηγεί σε αδιέξοδο.

Κανένα θετικό νέο δεν προέκυψε από τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (11.07.2018) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρόεδρο της Superleague, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων με την επιδότηση της πολιτείας, με την διοργανώτρια Αρχή να επέμεινε σε πρωτάθλημα με 14 ομάδες και τον κ. Βασιλειάδη να ζητά τον κομβικό αριθμό των 12 ομάδων για να ισχύσει η πρόταση του για χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.

Μέσα στην ημέρα (15:00) έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. της Superleague, εκεί όπου θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση από πλευράς του συνεταιρισμού. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει και η συγκεκριμένη προσπάθεια “ναυαγήσει”, τότε είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο οι 7 ομάδες που ακόμα δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο να μποϊκοτάρουν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση