Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Ο Μεριά που… έρχεται και η προτίμηση του Μαρτίνς για την επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 11:40 Ολυμπιακός: Ο Μεριά που… έρχεται και η προτίμηση του Μαρτίνς για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει τις “μηχανές” του στα μετεγγραφικά και δυο παίκτες φαίνεται πως πλησιάζουν να φορέσουν τα ερυθρόλευκα.

Ο Ροντερίκ Μιράντα φαίνεται πως δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού στην άμυνά, αφού οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή Τυνήσιου, Γιασίν Μεριά (ΦΩΤΟ).

Ο 25χρονο αμυντικός αγωνίστηκε στην εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας παίζοντας και στα τρία ματς και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του, Σφαξιέν, καταθέτοντας πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο deal θεωρείται δεδομένο και ο παίκτης εμφανίζεται πως τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα… αποχαιρετήσει κάποιον από τους αμυντικούς που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του.

Θέλει Κόκα για την επίθεση ο Μαρτίνς

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον επιθετικό για τον οποίο θέλει να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Κόκκινου Πρωταθλητή” ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμάει τον Αχμέτ Χασάν ή αλλιώς Κόκα της Μπράγκα.

Ο Αιγύπτιος διεθνής σέντερ φορ (ύψους 1.91 μ.) είχε συνεργαστεί με τον Μαρτίνς το 2014-15 στη Ρίο Άβε και το αποτέλεσμα ήταν 15 γκολ σε 35 αναμετρήσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η αξία του εκτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

newsit.gr