Μουντιάλ 2018: Βέλγιο – Αγγλία στον τελικό της… παρηγοριάς και του πρώτου σκόρερ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 11:10 Μουντιάλ 2018: Βέλγιο – Αγγλία στον τελικό της… παρηγοριάς και του πρώτου σκόρερ

Βέλγιο και Αγγλία καλούνται να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους, να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ 2018 και να βρουν τη… διάθεση για τη «μάχη της τρίτης θέσης της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση νίκης, οι μεν «κόκκινοι διάβολοι» θα καταλάβουν την καλύτερη θέση τους μετά την τέταρτη το 1986. Για τα «τρία λιοντάρια» η τρίτη θέση θα είναι το καλύτερο πλασάρισμά τους μετά την κατάκτηση του τίτλου το 1966.

Ο μικρός τελικός είναι της… παρηγοριάς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Χάρι Κέιν και Ρομέλου Λοκάκου.Οι δυο επιθετικοί θέλουν να καταλάβουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ 2018, με τον επιθετικό της Τότεναμ να έχει πετύχει μέχρι στιγμής έξι γκολ και αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέσσερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Βέλγιο και Αγγλία αναμετρώνται στο Μουντιάλ 2018.Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων, εκεί όπου η ομάδα του ΜΑρτίνεθ είχε επικρατήσει (1-0) με το γκολ του Γιανουζάι.

Η… παράδοση είναι υπέρ των «τριών λιονταριών», που μετρούν 15 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 21 ματς που έχουν δώσει με το Βέλγιο.

Διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί (Ιράν)

Πιθανές συνθέσεις

Βέλγιο (Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Ντε Μπρόινε, Βίτσελ, Σαντλί, Μέρτενς, Αζάρ, Λουκάκου.

Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ντάιερ, Ρόουζ, Άλι, Λίνγκαρντ, Στέρλινγκ, Κέιν.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση